Stockholm horse show

Har nu parkerat i sängen och ser på livesändningarna från globen. Jag var där 2007 och det var skitkul, saknar det jättemycket!
 
Ni kan se det här: http://www.svtplay.se/video/639863/stockholm-horse-show
 

Vila

Idag fick Olle vila, det är snöstorm ute och ingen av oss var nog så taggade på att rida ut. Jag och pappa for bara ut och gav krafft, vatten och satte på back on track. Imorgon hoppas jag att vädret är bättre så att man kan rida! :)
 

Fredag

Nu ska vi bara ha svenska innan vi slutar, sen ska jag direkt ut till Olle. Förhoppningsvis kan jag ta lite trav utan att han får styltor. På kvällen blir det x-factor som vanligt :)
 
Hur sjukt är det inte att det är första december imorgon?
 
Fredagshumor!
 

Mina vänner

Mina vänner är alltid så snälla mot mig...


Olle 29/11

Vi klarade oss faktiskt utan att få några styltor idag, så jag kunde trava lite. Våran jättebra pannlampa (som vi kom för max en vecka sen) är borta, så jag fick ta den dåliga. Tur snön hade kommit så det var ljusare. Olle var iallafall jättefin! Jag var inte så smidig med vinterskorna så det är tur att han är känslig. Gjorde fina skänkelvikningar tvärs över vägen.
 
Travade en liten sträcka både på väg bort och hem. Olle är ju för underbar, bara gör det han ska utan att bråka. Mer kan jag verkligen inte kräva just nu! Han är inte stark, inte springig, inte tjorvig i handen eller het. Bara lugn och trampar på i en lång och låg form :)
 
I en backe kortade jag upp tyglarna och han fick skritta upp för backen. Han gick kvar, jobbade igenom hela kroppen och tuggade på bettet. Finafinafina
 


Malcolm B

 En klass för sig, inget x-factor utan honom. Kan inte fatta att han inte är kvar?
Lite synd när dom bra åker ut...
 
 

Nu ska den här dö...


Byta portal..?

Ibland blir jag verkligen sugen på att byta portal. Blogg.se har blivit sämst sen dom bytte layout. Om inte statistiken dampar, så går det inte att publicera inläggen eller att ladda upp bilder. Men det finns ingen annan portal som jag vill blogga på, alla andra är så konstiga på något sätt. I så fall blir det nattstad.
 
Sen vet jag faktiskt inte hur jag ska göra med bloggen, om jag ska fortsätta eller inte. Har bloggtorka nu och bloggen suger. Vad tycker ni?
 
Gangnam style!
 

God morgon!

Ska snart börja klä på mig och fara till skolan, börjar om 20 min. Vadå tidsoptimist? Har prov som sista lektion och när jag har kommit hem så blir det stallet :)
 

Världskrigens tid

SItter och pluggar för fullt, fortfarande. Kan ni fatta att vi har prov på: Första världskriget, andra, ryska revolutionen, nazismen och Hitler på samma prov? Det är jättemycket och jag har pluggat sen jag kom hem från skolan, ändå kan jag inte säga att jag kan det bra...
 
Ser fram emot att fara till min fina Olle imorgon, mamma sa att han hade fått styltor när hon gick med honom idag. Bara skritt alltså. Får jobba med det jag kan jobba med :)

Lycklig ponny
 

Vinter

Nu verkar vintern ha kommit, hoppas den stannar. Jag hatar kyla, men regn är värre. Sen är stämningen mycket bättre när det är snö ute :)
 

Onsdag

Idag ska jag inte heller till stallet, men på torsdag ska jag försöka rida igenom Olle. Om det går alltså, vi måste få en tid att sko honom. Annars hinner jag ju bara komma fram till skogen innan han har fått styltor. Nu på vintern får man ju rida så gott man kan, hoppas att vi kan få dra in till hippo i december!
 
Det är så kul att vi börjar komma igång, kan knappt vänta tills vi får börja träna som vanligt :)
 
Surf förra sommaren :)
 

Världens finaste häst

Min ponny är världens finaste, vad alla andra än säger så är han alltid bäst i mina ögon<3


Då har man slutat

Nu har jag slutat, men vi är några i klassen som sitter kvar och panikpluggar. Usch vad stressad jag är...


Tisdag

Nu har jag So, ska ta och försöka svara på frågorna på bilden nedan. Insåg att jag har suttit och skrivit en massa skit som jag inte behöver kunna haha..

Provet gick ganska bra, chansade lite bara. Blir godkänd iallafall:)


God natt!

Nu ska jag sova, är så trött att jag knappt kan tänka. Imorgon har jag hål i 2 timmar och 5 min, den tiden ska jag använda till att plugga. Har prov på torsdag igen...life...


Dålig uppdatering

Uppdateringen suger, men ni såg ju hur mycket jag har i skolan. Måste prioritera den de sista veckorna fram till jullovet, jag kan inte vara mer taggad på jul än jag är nu. Tillbaka till hk boken...
 
Haha ser ut som att vi river :]
 

Måndag

Kom just hem och nu måste jag börja plugga till provet som är imorgon. Kan ju hoppas att jag hinner lära mig allt...
 
Skolan var jättetrög idag, vi hade bara dryga lektioner. Nu ska jag sluta låta mitt dåliga humör gå ut över bloggen, vi ses när jag har pluggat fördigt :)
 

Kul liv jag har

Nu vet ni vad jag kommer att göra resten av veckan fram till torsdag, sen åker det här i soporna hehe...


Jättefin och jättekonstig

Från toppen till botten och till toppen igen. Det var en bra sammanfattning av dagens ridpass. Han börjar som en ängel, hur fin som helst verkligen. Började med att göra en massa lydnadsövningar i skritt. Varierade skänkelvikningar, tog också lite övergångar mellan skritt och trav. Bara några steg trav åt gången, äckligt fin var han!
 
Första galoppen var helt underbar, han bara flöt på i en kort galopp och i en lång låg form. Kunde verkligen inte begära mer, klappade om honom efter en jättefin avsaktning.
 
Sen blev Olle ganska spänd, så jag jobbade honom lugn i skritt innan jag tog galopp igen. Han var fin i kanske 20 m, sen började han sparka och bocka. Mycket. Jag hade inga som helst problem med att sitta kvar, men det är så irriterande + att jag är rädd att han ska busa upp skadan igen.
 
Efter det hade han något ryck när han inte ville gå framåt och när jag la på ben så sparkade han. Fick så småninom fram honom igen haha.
 
Tog lite till galopp bara för att han inte skulle få sista ordet, himmel så fin han var innan han började sparka igen. Då tog jag trav och han var jättefin där också.
 
Jag får inte ha så höga krav, Olle har redan varot finare än jag kunnat föreställa mig.  Det kommer nog att vara en berg-och-dalbana nu ett tag innan vi har kommit igång. Han har livsglädje, humör och överskottsenergi. Det blir nog bättre med tiden, jag tror starkt på den här ponnyn
 
 
 


Mitt nästa inköp

Mitt nästa inköp måste nästan bli ett par Animo ridbyxor, dom är dyra men sjukt snygga! Skulle passa perfekt till träningar.
Jag älskar skoningen, jag gillar inte helskott. Dom är svarta och nutrala utan att bli tråkiga.  En stor hiss! Måstemåste ha...
 

Mot min fina

Ska snart åka till stallet, måste bara byta om först. Mamma gick med Olle igår, så idag ska jag köra alla gångarter! Hoppas att han är lika fin som vanligt och att han håller alla hovarna på jorden :)
 
Snart är vi tillbaka igen, här var jag 13...
 

Svar på kommentar

ofelia
Vad är det för arbete?
 
Svar: Det här är ett jättedrygt arbete om första och andra världskriget, hur Hitler kom till makter, vad som hände under nazismen + ryska revolutionen. Måste bara lära mig det också eftersom vi har prov på torsdag...

Don´t give up just because of what someone said
Use that as motivation to push harder
 

Äntligen!

Nu är jag klar med skiten, nu måste jag bara lära mig allt också. Men inte idag hehe, nu ska jag göra annat!
 

19 - smeknamn du har och varför

Alla mina kompisar kallar mig lite olika saker. De som används oftast är Agnes, Mange och Agnsta haha. Vet inte varför jag kallas det men... ;)
 
Blir helt konstig i huvudet när jag kollar på den här...
 

Lördag

Gud vilka bra kommentarer jag fick igår, tack för tipsen! :)
 
Idag tror jag inte att det blir stallet för mig, jag måste vara hemma och plugga. Har fastnat i matten, så måste vänta på pappa hehe. Hade velat fara och kolla på Emma-träningarna på hippo, men det hinner jag helt enkelt inte.
 
Hur kan man sakna något så här mycket?
 

Så besviken på svenska folket

Malcolm fick åka hem idag (eller igår eftersom klockan är 00:04 när jag skriver det här). Han var lätt den näst bästa i programmet och jag förstår inte hur han kunde åka ut? Jag och Ebba röstade på Isak då vi inte ville se en repris av förra veckan...
 
 
 

X-factor

Nu skaa jag börja rulla mot Sara för att se x-factor, som vi gör varje vecka. Lät som att ni blir ganska många, kul!
Tack för den enda kommentaren jag fick med tips på linjer, tar åt mig allt ni skriver :)
 
*Dead*

Trött och less

Jag blev inte så mycket klokare av gymnasiesaken. Sam tror jag inte det blir, natur skulle vara jättebra, men man måste ju först få godkänt i alla ämnen. Dom sa "ja, ni ska väl helst inte hata matte." Vad gjorde jag ens där då? Får fundera vidare.
Får se om jag bokar praso på ekonomi, men bara som jag kan gå med någon kompis. Såg några jag kände, men ååå jag vill inte börja gymnasiet...
Har faktiskt petat på en orm idag (y)
 
Stannade på stan en stund med Bellan och Minna. Köpte nördsaker och ett skal, visar sen :)
 
Om någon som går på gymnasiet har några tips eller kan berätta om sin linje så skulle det vara underbart!
 
Gud vad jag hatar när luvorna flyger upp på precis varje bild...
 

Draggen

Nu har jag kollat sam, jag vet inte riktigt vad jag tyckte. Har just ätit lunch och ska kolla natur nu om en stund, men det kan bli ekonomi. Men jag vet inte, orkar inte det här...

Större än grubbe är de då iallafall :)


Fredag

Idag har vi någon gymnasiedag, jag ska till draggen och kolla sam och natur. Jag vet redan att jag inte kommer fixa naturr, och sam vill jag inte heller gå haha. Just nu är jag mest inne på ekonomi. Men vi får se, jag har världens beslutsångest!
 

Hemma!

Hemma nu efter världens drygaste skoldag. Nu ska jag försöka få lite saker gjorda, älskar känslan efteråt när man har varit duktig hehe :)


Hösten

Alltså vad är det här egentligen för årstid? Först snöar det, sen smälter allt och det blir plussgrader. Men det är fortfarande inte varmt, och det regnar. Jag hatar vintern och när det är kallt. Men hellre snö än det här halvkonstiga vädret.
 
Som hösten egentligen borde vara...
or 

Torsdag

Jag är fortfarande heltt lyrisk över hur fin Olle var igår. Men efter dom här fem månaderna så har jag lärt mig att vara glad åt framgångarna när dom kommer. Men lite töntig är jag haha ;)
 
Idag ska mamma ta Olle, jag måste ta tag i skolan. Det är så mycket just nu. 4,5 veckor kvar av skolan och jag har 7 prov en inlämning (kan vara någon jag har glömt bort..) + lite andra småsaker. Jag förstår inte hur jag ska överleva det här...
 
 Nu förstår ni om uppdateringen kanske inte blir den bästa fram tills jullovet :I

Outfit

Tyckte att det var lite länge sen jag gjorde en outfit nu, tycker nämligen inte att det är så roligt längre. När jag just hade startat bloggen älskade jag outfits, dock hade jag världens sämsta smak på utrustning då. Ni kan ju kolla bak i mina arkiv :)
Iallafall.
Den här innehåller lite nyheter från olika märken, bland annat Charles Owens nya hjälm. Vet inte riktigt vad jag tycker om den, man blir som väldigt låst till en outfit med den. Samtidigt kan man påverka väldigt mycket hur den ska se ut. Kolla HÄR, man kan ändra nästan allt på den!
Schabraket är säker fint på vissa hästar, men ingen favorit direkt. Resten är helt ok, men det blir ganska snyggt tillsammans :)
 
 
 
 

Dagens ridpass 21/11

Jag är faktiskt lite mållös efter dagens ridpass. Han var så otroligt fin! Det blev 55 min idag i alla gångarter, mamma övertalade mig att ta lite galopp ändå.
 
Jag gjorde mycket tempoväxlingar i traven. Först skritt, sen några travsteg, skritt igen, några ökade travsteg, skritt, kort trav. Ja ni fattar. Olle blev väldigt lydig och trampade på så bra! Sen gjorde jag skänkelvikningar åt båda hållen, både på diagonalt och rakt spår (i skritt). Jättefin där också!
 
Galopperade i kanske 30 sek, jag vet att det inte är så mycket, men vi måste ta det lugnt. Inga bocksprång alls faktiskt, bara lugna galoppsprång och hela tiden i en rund låg form. Alltså han slutar aldrig att förvåna mig. I söndags höll jag ju nästan på att flyga av haha ;)
 
Nästa månad ska vi kanske börja dra in till hippo, då måste jag be mamma filma! Hoppas att det går att lösa anläggningskort för bara en månad :)
 

Dör i skolan

Har två lektioner kvar innan jag slutar, so och engelska. Och inte blir jag ledig när jag kommer hem heller. Skolan kan ta sig nånstans...

Ren lampa helt utan damm.. Eller hur var det nu?


Onsdag

God morgon folket!
Idag har jag en lång och dryg dag i skolan, efter det ska jag hem och sen till stallet. Det blir skritt med kanske fyra min trav. Ingen galopp, jag vill vänta med den tills vi har ett ridhus :)
 
Jag ser verkligen fram emot när Olle är igång igen så att vi kan träna och tävla som vanligt. Blev bara liite sugen igår när jag kollade på min gamla grupp som tränade. Ni som har friska hästar som är igång, var glada!
 
Älskar bilden haha :)

Ett nytt försök

Såg att texten inte följde med i mitt åsiktsinlägg om skarpa bett. Det var ganska synd, för jag hade lagt ner en del jobb på de. Har ett annat ämne som jag skulle vilja ta upp sen som jag är rejält less på.
 
Om ni har tips på åsiktsinlägg så kommentera!
 
Flora står för bilden :)

Ridningen på eget val

Idag red jag Fjalar på eget val, jag kan inte påstå att jag är nöjd. Det var nytt underlag i stora ridhuset och som vanligt så tar det ett tag innan det lägger sig. Idag var det väldigt djupt! Han orkade inte riktigt bära upp sig själv, även om han gjorde sitt bästa.
Han ville inte riktigt gå fram i skritten och traven, sen i galoppen dök han ner och blev jättestark. Jag fick lyfta upp honom och hela tiden jobba med att få in bakbenen.
Det var bommar och studs också. Storleken på hästarnas steg var ganska olika, Fjalar fick väldigt långt i bommserierna så det blev lite problem i samband med underlaget och att jag inte hade några sporrar.. Fick kanske till det en gång.
Studsen var i den lite djupare delen av ridhuset. Fjalar valde alltid omtramp även om han hade kommit mycket bättre om han hade gått av lite större. Jag hade kunnat förbereda honom bättre, även om den andra gången blev bättre. Men jag gillar inte när hästen alltid väljer att trampa om. Saknar Olle så otroligt mycket just nu, den enda hästen jag verkligen fattar hur jag ska rida...
Men i överlag är jag nöjd, han hade en fin form och lyssnade bra på mig. Sen att han släppte bettet i avsaktningarna efter studsen gör inte så mycket.
 

Pluggar

Jag har verkligen ingen tid att blogga, måste försöka hinna klart med den här skiten snart. Är sjukt stressad, så BRB!


Olle har gått ner i vikt!

Olle är inte alls lika tjock längre, numera står inte magen ut på sidorna. Han har ganska svårt för att bli tjock och det tar inte så lång tid att "banta ner" honom. Bara att fortsätta jobba!


Julklappshoppningen 2010

Våran allra första rosett och andra "tävling". Lilla häst, vi kanske måste börja på 70 cm igen :)
Minns att jag var jättenöjd efteråt!
Så nöjd att jag la ut den här mogna statusen...
 

En till grym bloggtävling

En till tävling om att designa ett skal, då dubblas ju chansen att vinna haha :)
 
Klicka HÄR för att delta!
 

Måndag

Nu har jag äntligen hittat en låt att sjunga på musiken. Den blir 1d - Little Things! Den är jättelätt att både sjunga och spela på gitarr vilken är skönt! :)
 
Har tyska och No kvar inan jag slutar, då måste jag hem och plugga So. Jag är sjukt stressad och efterbliven på det...
 
Imorgon kör jag och Ebba en plugg-dag efter ridningen på hippo. Vi stannar och pluggar/äter (haha) där och kollar på hoppträningarna på kvälllen! Men vi spårar väl som vanligt antar jag :)
 
Jag har lovat att inte äta några isbitar på hela veckan, bara för att se hur det går. Så om jag är på dåligt humör så vet nu varför ;)
 
Inte ful..♥

Svar på kommentar

 
Svar: Någon som förstår...

Svar på kommentar

Anonym
det är assaaa tråkigt att du har samma bilder HELA tiden och alldrig några nya
 
Svar: Jo jag vet det, men som du kanske har märkt så har jag inte tävlat sen i maj. Det är svårt att få nya tävlingsbilder när man inte tävlar-.-

Söndag

Idag har det varit dålig uppdatering igen. Vi kom just hem efter att ha ätit middag hos mormor, som fyller år på tisdag. Nu måste jag fortsätta plugga medan jag väntar på att solsidan ska börja! Veckans höjdpunkt :)
 
Imorgon är det måndag igen, behöver inte säga mer. Blev på dåligt humör nu. Hejdå.
 

Olle 18/11

Idag var det lite mer den "gamla Olle" jag satt på. Underlaget var mjukare så jag tog lite galopper också. I skritten och traven var han jättefin, jag travade några steg och satt ner. Då var jag noga med att han inte skulle slänga upp huvudet i övergångarna. Så duktig han var!
 
Sen skulle jag galoppera, det gick kanske 20 meter och då  tänkte jag "vad lugn han är!". Då började han sparka, ganska stora var dom också. Han galopperade väldit mycket uppåt och blev lite studsig. Då tog jag tillbaka så att han hade en jättekort galopp och när han sparkade drog jag upp hhuvudet och la på ben.
 
Galoppen är den svåraste gångarten på Olle, jag måsste sänka kraven och hitta knapparna igen. Vi skulle också behöva fara in till hippo. Vi ska försöka fixa anläggningskort för bara december, hoppas att det löser sig!
 
Det är inte lätt när det är svårt...

Iphone skal

Det allra roligaste med att ha en iphone är att det finns så otroligt många skal att välja på. Jag skulle vilja beställa ett från caseapp, men ska först vänta och se om jag vinner tävlingen om ett. Annars lär det bli ett med en bild på Olle!
 
Några som jag designade på caseapp, en på Louis Tomlinson och tvp på Olle♥

Haha så klockrent!

Jag känner igen Olle så otroligt mycket i den här! Ni som har varit med mig i stallet vet vad jag menar, vattenpölar måste vara hans enda svaghet. Det spelar ingen roll om han har gjort det en gång, nästa gång är han fortfarande lika töntig. Tur han är söt
 
Någon fler som känner igen sin häst?
 
 
Hittade klippet på http://zmurfs.blogg.se/!

Olle 17/11

Himmel så fin häst jag har! Blir helt varm varje gång jag sitter på honom nu för tiden, härligaste känslan som finns! Red i 95 min (!!!), blev helt chockad. Man vill ju nästan inte hoppa av! Travade i ca 1,5 min av den tiden. Han kom framåt neråt med huvudet och trampade under sig jättemycket. Äckligt fin var han, OlleOlleOlle♥
 
Jag blir så taggad på framtiden nu, vill bara ut och träna! Det skulle vara så kul att prova en dressyrtävling, måste kolla tdb haha :)
 
Nu när han inte är så stark så kanske det går bättre, man ser ju nästan hur fort det går bara genom att titta på bilden... ;)
 

Svar på kommentar

Menea
Såå du tänker först åka till Tyskland och sen utbilda en 4-åring... Vad ska du jobba med för att få pengar till det då? :P
 
Svar: Jag ska köpa unghästen när jag har kommit hem från Tyskland och flyttat till Västerås. Jag kommer ju inte att kunna köpa häst direkt efter, men det är långsiktiga mål :)

Lördag

Kvällen blev väldigt bra, rätt person fick åka hem! Isac är kvar!
Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för att åka till stallet, idag ska jag rida i dagsljus. Marken är fortfarande hård, så det blir antingen bara skritt eller lite trav.

Igångsättningen lär bli lite försenad när vi inte kan rida pga underlaget. Hoppas att snön kommer snart så att det blir lite mjukare! :)


Min favoritbild

Det här är min absoluta favorit tävlingsbild på Olle. Tycker att det är så mycket power i den, sen är det ju gött med marginal till bommarna också haha ;)


18 - planer/drömmar/mål du har

Jag har redan skrivit ett inlägg om det en gång, ni hittar det HÄR. Men jag kan skriva om det lite kort.
 
När jag har gått ut gymnasiet så vill jag fara till Tyskland ett år och jobba i ett hoppstall. Sen ska jag flytta till Västerås nära strömsholm, köpa en lovande 4-åring och ta upp i klasserna :)
 
Det är ju inte säkert att planerna man har när man är 15 kommer att hålla, men hur grymt skulle det inte vara? :)
 
Marcus Ehning skulle jag allra helst vara till :)

Svar på kommentar

Menea
Man rider när det är ljust... Annars får man typ rida efter vägen där det finns lyktstolpar ;)
 
Svar: Ja det skulle jag också göra om det gick. Jag red på den enda upplysta vägen som fanns, men lamporna tog slut haha. Sen kan jag inte rida på riktigt eftersom det är så hårt underlag.
Jag har inte en chans att rida i dagsljus på vardagarna, det går bara på helgerna. Ibland saknar jag hippo väldigt mycket...

Man rider när det är ljust... Annars får man typ rida efter vägen där det finns lyktstolpar ;)

 

God morgon!

God morgon!
Idag har vi sovmorgon till 9.45, eftersom läraren som vi har de två första lektionerna är i London. Men jag ligger efter med so.n så jag gick ändå upp nu för att plugga. När ska detta ta slut?
Det blir nog inte natur på gymnasiet...
 
Jag är inte säker, men jag tror att det blir x-factor ikväll med några kompisar. Vet inte vilka som kommer eller vem vi är hos, men det blir nog bra :)
 
Nudel :)

Olle 15/11

Vilket jävla ridpass, det var inget fel på hästen, men allt annat gick så dåligt!
 
Det var såklart jättemörkt redan när jag kom ut till stallet, skyndade mig och slängde på utrustningen. Mamma hade förbjudit mig från att rida genom "helvetet" där det är som mörkast, så jag gick med honom genom den. Våran pannlampa är det sämsta som finns, så jag använde lampan på telefonen istället.
 
Hoppade upp och red ut i byn, Olle var lika vansinnigt fin som vanligt. Gick så fint i form och jag blir så glad bara av att sitta på honom, han är verkligen perfekt just nu, min lilla varelse
 
Utan att jag märkte det så hade det blivit bäckmörkt. Jag hade varit så uppe i min underbart fina häst att jag inte hade märkt att jag knappt såg något haha. Vände om då det inte kändes bra att fortsätta. Då när jag kommer tillbaka till "helvetet" så dör min iphone så då hade jag ingen lampa. Jag skojar inte om jag säger att jag inte såg handen när jag höll upp den framför mig.
 
Så jag försökte gissa vart stigen gick. Helt plötsligt trampar jag ner i en jävla vattenpöl. Olle vill ju inte gå i vattenpölar, så han drog med mig ut i skogen och jag höll såklart på att rammla.
Strax senare trampar jag ner i nästa vattenpöl. Var glada att ni inte hörde mig säger jag bara. Vi kom iallafall tillbaka till stallet bara.
 
Nu vill jag veta. Ni som inte har ridhus, hur gör ni när ni rider? Det är ju min och Olles första vinter utan ridhus, och vintern har inte ens börjat-.-
 
Haha lite värdelösa mobilbilder från idag :)
 
 
 

17 - vem skulle du byta liv med för en dag , varför?

Någon som är duktigt på att rida, så att man kan få in känslan och ta med sig den tillbaka till sitt eget liv ;)
 
Jättekonstigt,men sant!
 
Marcus Ehning och Sandro boy *.*

Otroligt snygg!

Det finns inget annat märke som gör så snygga ridkläder som kingsland. Det har hänt några gånger att dom har gjort fula saker, men det allra mesta är så snyggt att man dör.
 
Den här tröjan var inte heller någon besvikelse, jag älskar när det är saker på armarna. Skulle vara jättefin att ha under en dunväst!
 
999:- hos www.abnianhastsport.com :)

Ni som känner mig

Ni som känner mig, smsa mig med erat namn!


Kreativa på tyskan


Grattis Emma!

Emma Emanuelsson som jag brukade träna för ibland när Olle var frisk har vunnit Volkswagens Grand Prix! Jättestort grattis :D
 
Sen att Sandra blev 4a i Volkswagens Ungdoms GP är ju inte heller dåligt ;)
 

Åsiktsinlägg- Skarpa bettt

 

Kommentera ett åsiktsinlägg!

Nu ska jag bara lära mig den här skiten, och sen sätta mig och se på WC hoppningen som jag missade i söndags. Hoppas att ni inte är less på att höra allt jag SKA göra, tänkte kanske slänga in ett åsiktsinlägg ikväll. Så om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om så är det bara att kommentera! Skulle vara jättekul om ni gjorde det :)


Haft matteprov

Ja vi hade trott att det skulle vara ett litet test, men vi hade väl fel antar jag. Det var jättesvårt en massa saker hade man glömt bort för länge se. Ändå är jag helt okej nöjd ändå! 👌

Nu har vi två lektioner kvar innan vi slutar, onsdag är ju mördar dagen. Sen hem och plugga...


Inget hål

Nu fick vi reda på att dom har hittat en vikarie. FML!


God morgon!

Hej på er, vi skulle ha haft oförberett matteprov idag. Men läraren är borta så nu har vi hål i en halv evighet istället. Det blir väl att plugga No istället så att jag kanske kan åka till stallet ikväll 😀

Men jag är på bättre humör idag, så det känns lovande haha!


Rubrik

Den här dagen har varit ganska konstig, har som ni kanske har märkt tagit en liten paus från bloggen och även från att läsa andras bloggar. Då har jag fått koncentrera mig på annat. Imorgon ska jag försöka blogga lite bättre!
 
Får se om det blir stallet imorgon, men om det inte blir så så lär jag nog bli galen. I så fall (eller isåfall, jag har ingen aning..) så går mamma en promenad med Olle och jag far ut på torsdag och rider. Har prov på torsdag som jag skulle behöva plugga till.
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa no. Älskar skolan som sagt
 

Tisdag

Sitsträningen gick ganska dåligt faktiskt, jag är så ringrostig eftersom jag inte har ridit så mycket sen i somras (då jag red Noa). Aja, orkar inte hänga upp mig på det :)
 
Efter ridningen satt jag och Ebba och pluggade, men det blevväl intee så mycket av det. Allt annat var mycket roligare. Ska ta tag i det nu!
 
Ha ett fortsatt bra liv :]
 

Skoltrött

Hej, jag är så sjukt skoltrött just nu, Och jag har verkligen valt fel tillfälle eftersom vi har jättemycket i skolan...

Nu ska fortsätta med mitt so arbete, hoppas ni får en bättre tisdag än jag!


Måndag

Idag har det varit ganska kass uppdatering, men jag har fyllt år och sen har jag inte riktigt orkat. Jag har fått:
 
  • iphone 4s
  • smycken
  • ett skal
  • små skaker av kompisarna
  • 1600:-
Får se vad jag ska köpa för pengarna, det är ingen som jag känner att jag verkligen behöver nu, så vi får se! Känns ganska gött att äntligen ha fyllt moppekort, har väntat på det hela året. Jag tror att jag ska göra provet på jullovet :)
 
Imorgon är det sitsträning på eget val, jag hatar det eftersom man ska bli longerad runt på en volt och alla ska titta på en haha. Usch...
 
Olle vilar imorgon, jag har mycket i skolan. Åker till honom på onsdag istället då han brukar vila annars :)
 

Grym bloggtävling

Jag är med  och tävlar om ett iphone skal hos http://www.nattstad.se/angrysparris, i sammarbete med http://caseapp.se/. Hoppas jag vinner hehe :)
 

Solsidan

Åh, veckans höjdpunkt haha!
 
 

Iphone 4s

Hell yeah :)


EMA 2012

Just nu sitter jag klistrad framför EMA på MTV. Har inte alls hängt med där, 1d vann tydligen biggest fans haha. Jag röstade faktiskt den här gången! Tror dock att jag missade det :(
Men som sagt, jag har ingen aning ;)
 
Sen ska jag gå och lägga mig, har just levt min sista dag som 14 år :)
 
Haha det här måste vara värdens fail bild, ummibandet på min stigbygel gick sönder på precis det hindret.
Hela den träningen var ganska kaos för oss faktiskt...

Olle 11/11

Idag blev det bara skritt, vi ska köra varannan dag. Olle kändes lika fin som han numera alltid är, så jag har inte så mycket att säga. Det blev en lite kortare tur pga äckel vädret, blir så less på umeå-.-
Vi har även börjat hoppa över vattenpölar, man tager vad man haver haha. Får ta tag i vattenpöls biten senare :)
 

Grattis pappa!

Grattis på fars dag pappa!
 

Söndag

Nu hade jag tänkt plugga lite innan jag åker till stallet. Får se om det bara blir skritt idag eller om det blir någon minut trav. Passet igår var ju inte så hårt så vi får se :)
 
Det är ju tänkt att vi ska vara uppe i 5 min innan månaden är slut, så vi får sätta lite fart. Nästa månad ska vi börja dra in till hippo! Jag är så taggad man kan bli :)
 

16 - ett foto på dig själv

Har inga bilder på den här datan, min telefon är på lagning och kameran är urladdad + att mitt korta objectiv är borta = ingen bild...
 
Det får bli en ridbild ;)
 

15 - dina topp 10 låtar

Orkar inte sitta och leta upp 10 låtar, istället lägger jag upp min absoluta favoritlåt just nu. One direction- Little things. Så underbar låt! Kan lyssna på den hur många gånger som helst, om och om igen. Det kommer sluta med att jag spelar sönder den.
 
Jag vet att min blogg har blivit värsta fan bloggen, men sånt är livet haha. Vem vet, det kanske gåröver en dag. Fast det tror jag inte...
 
One direction infection♥
 

Den ända gången vi backar, är när vi tar sats


Dressyrponnyn Olle

Just nu svävar jag på små rosa moln, finaste Olle!
 
Idag red jag i 75 min, togtyglarna och han bara tog stöd direkt utan att bråka. Kom fram i trav och jobbade honom i en lång låg form. Finner inte ord för att beskriva känslan, är det så här det ska kännas?
 
Testade en galopp också! Om jag ska vara ärlig så trodde jag att han skulle explodera, men icket. Jag ställde mig upp och lät honom rulla i samma form som i traven. Han behöll tempot och allt! Men sen kom det ett litet bocksprång haha, men vadå? Hade han inte busat något så hade jag blivit orolig ;)
 
Jag hade aldrig kunnat drömma om att hann skulle gå så här bra redan. Han har blivit riden i max tre minuter trav om dagen, men dom minuterna har varit helt underbara. Vill bara att han ska komma igång nu så att jag kan börja träna!
 
 
 

Utan telefon på obestämd tid...

Ja, igår var pappa in med min mobil för att se vad dom skulle säga. Den är numera inskickad på lagning och det sög ju. En hel fredag utan den var nästan mer än jag klarade av, kan inte se hur jag ska överleva faktiskt.
 
Som ni säkert fattar så kommer det här att vara väldigt tufft för mig #tackförattniförstår
 
SÅ VILL NI NÅGOT, SKRIV PÅ FB ELLER SKYPE!
 

Take me home

Nu kommer det Ebba!
Sitter just i detta nu och lyssnar på Take me home, så underbart bra dom är. Har inget att klaga på än så länge! Måste köpa det bara för att äga det lixom :)
 

Kingsland schabrak!

Trött på alla mina utrustningsinlägg? Lugn, det går över...
Hittade världens finaste dressyrschabrak från KL! Det är brunt, det har stora rutor och märket är i ljusare färg! Jag har verkligen hittat mitt drömschabrak nu tror jag. Iallafall på dressyrsidan :)
 
Är det inte helt underbart??

14 - ett foto på dig och din familj

Jag har tyvärr ingen ny bild på alla på den här datorn :/

Ändrade planer

Det blev ändrade planer för ikväll, istället för att ligga hemma och ruttna så blir det att fara till Hanna och se x-factor. Vet inte exakt vilka som kommer, men det blir nog bra :)
 
Såg att jag ligger lite efter i 30 dagar, får fixa det snart!
 

Diss!

Diss till det nya schabraket från Animo, det måste nog vara det fulaste scchabraket jag någonsin sätt i förhållande till priset! Jag skulle  A L D R I G  betala 1579:-, men det är ju upp till varje person.
 
Fula detaljer och det ser urtvättat ut på produktbilden, kanske att det är finare i verkligheten men jag skulle inte tro det... Bara min åsikt
 
Vad tycker ni?
 

Fredag

Jag har verkligen ingenting att säga nu, har världens bloggtorka som ni kanske märker. Om ni har någåt förslag på vad jag ska skriva om eller något ni vill veta så är det bara att kommentera!
 

Mamma tar Olle idag precis som alla andra fredagar, hon ska trava honom lite :)
 
Ahahahaha :]

God natt!




Hemma!

Nu är jag hemma. Jag skrev faktiskt klart krönikan på lektionen, så nu kan jag göra bort lite annat. Har egentligen inget alls att säga, mamma ska gå med Olle i skogen idag. Så jag kommer inte att få träffa honom förrän på lördag :/
 
Eftersom jag har bildbrist så blir det en söt film istället. Seriöst, hur sköna är dom inte? Jag vet att jag är den nördigaste personen på planeten, men ingen har tvingat er att titta! Enjoy
 
 

Torsdag

Just nu sitter jag på skolan och väntar på att tyskan ska börja, föreläsningen om motivation var faktiskt ganska bra. Jag tänkte meen guud när han började prata, men han var skitcool!
 
Har inga planer för idag förutom att skriva klart min svenska krönika. Jag är ändå nästan klar med den så det tar nog inte så lång tid :)
 

New in

En extremt dålig mobilbild
 

* Kyl-gele, ska vara bra för senorna efter träning!
 
* Ett nytt brun/vitt grimskaft
 
* Nytt arnika-liniment

13 - en bild på ditt hem

Jag kände mig jättelat så jag gick in på googke earth hehe. Orkade inte gå ut och fota :]
 

Olle 7/11

Idag var Olle så otroligt fin att jag inte finner ord! Det verkar som att han behövde en "unghäst-vila" för han harverkligen blivit jättefi :D
 
Jag travade tre vändor idag, mamma hade bytt till tränsbettet och vilken skillnad det blev. I traven bara gick han där, inga konstigheter, i en lång låg form och trampade på jättefint. Och vilket steg han får *.* Jag kunde nästan inte sluta haha :)
 
Jag såg tre rävar också, eller det såg ut som hundar fast utan människa. Olle tyckte inte alls att det var läskigt. Det är några hundar på ett hunddagis (tror jag att det är), dom dampar alltid när man rider förbi. Tur att min ponny inte är det minsta rädd för hundar.
 
Jag tror att det kommer att allt kommer bli super! Det känns så otroligt bra just nu :))
 
Snart så!

Onsdag

Nu är jag hemma, Bellan och Sara har också kommit. Dom ska på någon gymnasie sak sen, så då far jag till stallet. Det blir ingen galopp som jag hade planerat, marken är så hård nu och jag vill verkligen inte riskera något! Istället blir det mera trav :)
 
Före eller efter stallet måste jag skriva klart en tyska grej, men nu hoppas jag att det går lite fortare än igår. Då kom jag typ ingenstans :]
 
Imorgon ska klassen någonstans och lyssna på en föreläsning om motivation. Det skulle jag verkligen behöva, är så skoltrött just nu...
 
Innan jag klippte honom ;)

Svaren

kan du inte lägga upp en videoblogg?:) 
 
Svar: Det skulle kännas jättekonstigt att sitta och prata helt ensam. Kanske sen någon gång.
'
filmen från tävlingen med anoda? 
 
Svar: Vi stannade ju ut oss på 4an så det känns lite onödigt. Men kanske någon träningsfilm? :)

filmer på olle? 
 
Svar: Kan lägga upp sen.
 
hur högt hoppade du med anoda? 
 
Svar: Nått språng på 1m.
 
hur högt har du hoppat med olle? 
 
Svar: 1.20
 
hur var noa/princess i hantering? 
 
Svar: Princess var som en hund verkligen, hur snäll som helst! Noa var också snäll, men kunde dra iväg om det fanns mat i närheten haha ;)
 
hur är olle i hantering? 
 
Svar: Världens snällaste! Skulle aldrig göra något :)
 
mål 2013 med olle? 
 
Svar: Komma tillbaka dit vi var när han fick senskadan, sen får vi se...
 
hur långt ifrån stallet bor du? 
 
Svar: Vet inte riktigt, kan kolla :]
 
vilket gymnasium/program ska du gå?

Svar: Jag har världens ångest över det. Har ingen aning :(

Fråga på!

Ställ lite frågor så svarar jag på dom imorgon! Tror inte att jag kommer få några frågor, men hoppas kan man alltid! :)
 
Haha jag måste ha tidernas värsta bildbrist!

En fet hiss!

Hittade en äckligt snygg KL tröja på cheval risdport. Det finns inget med den som är fult, man måste ju bara älska Kingsland! Det ända man inte gillar är priset, men så är det ju alltid med deras saker..
Den kostar 1190:- och ni hittar den HÄR!
 

Tisdag

Den här dagen började med hk prov, jag skulle göra lasange. Tycker att det gick helt okej men jag spillde lite, så jag fick tomatpuré på skorna-.- Tänkte ifall ni undrade :]
 
Nu ska jag duscha och sen plugga. Vi har halvdag imorgon, det ska bli otroligt skönt eftersom onsdagar är våran jobbiga dag! Då ska jag skriva klart mitt tyska brev (om jag inte gör det idag, men de kommer jag inte..) och fara till Olle. Ska testa lite galopp då också tror jag! -Fattar ni lyckan? Jag ska  få galoppera på min ponny :D
 
Usch vad jag hatar lär luvan far upp på bilderna haha...

Aldrig mer igen

Nu sitter jag på hippo och väntar på skjuts hem. Jag red Sillen barbacka och det var en "aldrig mer igen" upplevelse. Han är ganska stor, lång i kroppen och skumpig. I traven skumpade jag nästan av, tyckte så otrloigt synd om honom! Men sen lossnade det och jag hittade hur jag skulle sitta, fick till galoppen jättebra på volten.
 
Vi red en övning också, i skritt och galopp vilket var ganska tur. I galoppen måste man vara på honom för att få in bakbenen, även om han hade egen bjudning.
 
Är helt ok nöjd med lektionen om man inte kollar på hur jag red haha :]
 

12 - varför började du blogga?

Jag har haft två bloggar innan den här, men ingen av dom kände jag något direkt sug att uppdatera. Den första startade jag på blogspot eftersom alla mina kompisar med egen häst hade blogg haha. Den uppdaterade jag kanske max en gång varannan vecka. Min andra, på blogg.se den här gången, startade jag för att jag var less på blogspot. Det måste ha varit den dåligaste bloggen någonsin, där jag skrev om min dåliga utrustningssmak, dåliga inlägg och ful design. Uppdaterade några inlägg i månaden ;)
 
Den här bloggen startade jag i juli 2011 (tror jag), den här gången var det för att jag ville blogga och inte av någon annan konstig anledning. Ville bara prova på att blogga och se om jag tyckte att det var kul, och de tycker jag :)
 
Jag gillar att blogga även om jag har mina dagar då jag bara vill trycka på "radera bort bloggen", usch vad less jag har varit på den. Funderar fortfarande på det ibland...
 
Men även om  jag skulle sluta blogga någon gång så vill jag ändå att bloggen ska finnas kvar, precis som mina andra :)

En vecka kvar

Nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller 15. Om jag ska vara ärlig så önskar jag mig ingenting, jag har redan fått det jag ville ha mest av allt- en frisk ponny. Att Olle skulle vara bra på återbesöket var det enda jag önskade mig, vilket jag också sa till mamma :)
 
Det känns bara bra just nu, vi är på väg tillbaka!
 
Min finaste

Slå till!

AB nian har sänkt priset på en Kl väst nu, den finns HÄR för "bara" 999:-. Så om ni inte har velat betala fullt pris på en innan, så varför inte slå till? Om jag inte redan hade en så skulle jag nog ha gjort det! :)
 

Min gamla blogg

Sitter och läser igenom min gamla blogg på blogspot. Haha jag var 12 år när jag hade den, och då hade jag just fått Olle. Tänker verkligen inte länka , skäms något så otroligt över hur jag skrev. Jag tänker inte ta bort den heller utan ska gå tillbaka till den här jag behöver skratta!
Ni får heltenkelt leta upp den själva...
 
Ni som läste den, käft!

11 - ett annat foto på någon som betyder lite extra för dig

Mupp

God morgon!

Idag ska jag inte till stallet, istället blir det att försöka göra bort lite skolarbete :)

Dålig uppdatering idag

Det har varit väldigt dålig uppdatering idag, ska försökafå till det bättre imorgon. Har en del att göra imorgon också, men om jag ändå använder datorn till att plugga så kan jag ju lika gärna slänga in lite inlägg under tiden :)
 
Hahaha, lätt världens sämsta låt!

Jag kan inte laga mat

Tänkte vara duktig och plugga till hk provet på tisdag genom att laga en lasange idag, den är i ugnen just nu och den blev väl inte så snygg. Jag kan verkligen inte laga mat-.-
 
I morse (eller runt tolv hehe) var jag på hippo och stod insläpp till banan. Först fick jag fel startlista, mendet löste sig eftersom alla viste när dom skulle in :)
 
Nu ska jag snart  gå och ta ut lasangen, och sen måste jag fortsätta läsa min bok-.-
 
Sen får man ju inte missa solsidan! :)

10 - låtar du lyssnar på när du är glad, arg, ledsen, uttråkad

Ahahahaha det brukar vara 1d året runt tyvärr♥ Men ibland varierar det faktiskt.
 
Glad- Det finns inga speciella låtar som jag lyssnar på när jag är glad. Vissa gör mig glad, en av dom är  LWWY<3
 Om det inte funkar så lyssna på youtube!
 
 
Arg- Då lysssnar jag bara för att stänga ute världen. Oftast blir det bara någon random. Vet faktiskt inte ;)
 
Ledsen- Den här lyssnade jag mycket på när Olle just hade blivit skadad. Tycker att vissa delar passar oss väldigt bra, 1d såklart...
 
 
Uttråkad- Vet inte haha, någon som gör mig glad antar jag ;)

Vi drar dit palmerna bor

Planerna för imorgon blir att fara och kolla på hippos storhästtävlingar, ska stå insläpp till banan i 1m istället för Mickis. Så då har jag en anledning att åka dit iallafall. Får se om jag far dit till klassen eller om jag åker tidigare och kollar. Lutar mot det senare alternativet :)
 
Saknaaaar...
Filmen och bilden är  från samma tävling :)
Så sjukt missnöjd med den klassen haha...
 
 

Olle 3/11

Idag kom jag ut till stallet lite senare än jag hade tänkt, så halva ridpasset blev i mörker. Tog det raka bettet igen (misstag haha..) och det gick väl inte bättre än det kunde ha gjort. Fick ändå till formen ganska bra en stund. I traven var han lite mer på G, som vanligt alltså. Men han skötte sig ändå bra tycker jag! :)

Sen har det gått jättebra för norrland nere i Borås, grattis alla :]
 

Lördag

Har varit på stan en sväng nu på morgonen, fick med lite saker hem. Nu ska jag snart äta och sen fara till stallet, idag blir det trav! Hoppas att min brunvita springare är lika lugn som förra gången :)
 
Vet inte hur uppdateringen kommer bli resten av dagen, jag måste verkligen läsa ut min bok! Lycka till. Men nått till inlägg bli det :)
 

09 - något som gjort dig stolt de senaste dagarna

Den här blir lätt!
Jag blir så otroligt stolt över min ponny, han fick så sjukligt mycket beröm av Per i onsdags! Att han var fint musklad (för att i princip ha stått i 5 månader) och för sina gångarter. Han är så snäll och fin i all hantering och är en klippa att ha med på tävling :)
Per sa faktiskt att Olle som borde vara stel och ur form, hade finare steg än många hästar som besiktades för försäljning! Blir så glad :D
 

Vet inte vad jag ska säga

Satt helt seriöst och skakade, så grymma dom var! Fick så klart inga biljetter till 8 maj, men det känns ändå ganska bra, för då kan jag fara och tävla istället hehe :] Ska försöka vinna dom där skorna, men vet inte hur i hela världen det ska gå till. Nej, jag kommer nog aldrig att få träffa dom :(
 
Sen att Oscar åkte ut var bara konstigt, måste ha blivit fel igen...
 
One band
One dream
One direction
^^
Den här sitter på min vägg!

En ny film?

Funderar på att göra en ny film om Olle, i så fall skulle det vara en utvecklingsfilm om hur det såg ut när jag just hade fått honom och hur det såg ut innan han blev skadad. Kanske både hoppning och dressyr?
 
De två jag har gjort hittills :)
 

08 - månadens mål med förklaring

Jag har väl inga speciella mål med den här månaden. Med Olle är det att kunna rida upp till 5 min i alla gångarter, wowow ett riktigt högt mål! Haha nej men jag vet faktiskt inte :]
 
Typ att fortsätta köra på som vi gör :)
 

Fredag

Nu på morgonen har jag varit med min lillasyster till Hippo, hon hoppade blåbärshoppning. Det blev 0 fel och hennes första rosett så hon är nöjd! :)
Innan det red jag Olle, det blev bara skritt idag. Per sa att om vi reds sex dagar i veckan så skulle tre av dom vara med trav/galopp. Så vi kör varannan dag :) Det regnade och blåste, men annars gick allt bra :)
 
Nu är klockan 11.50 och jag är ju klar med allt. Nu ska jag försöka läsa ut min bok som jag ska vara klar på höstlovet. Ikväll blir det x-factor med några kompisar! Dom lär behöva låsa in mig någonstans, jag kommer vara helt galen :D
 

Min telefon är dum i huvudet!

Det här inlägget är för att jag ska kunna skriva av mig, jag hatar min telefon av hela mitt hjärta just nu. Det finns ingen sämre skittelefon!
 
Ett av problemen är att jag inte kan lämna den utan att släcka ner skärmen, gör jag inte det så lever den sitt egna liv verkligen. Jag la den på bordet framför mig utan att röra den, och dåg hur den gick in på samtal och ringde min kompis! Så kan den göra om jag är t.ex inne på fb eller något. Då bara stänger den ner programmet och går in på samtal igen. Har jag otur så stänger den av touchen så att jag inte kan lägga på haha. Då måste jag låsa den, låsa upp (den laggar oftast när man ska låsa upp) och sen skynda mig att lägga på. Jag blir galen!
 
Sen om jag är inne på youtube och ska se ett klipp, så kan den välja ett helt annat klipp som inte har något med det andra att göra! Om vi säger att jag ska kolla på filmer på Olle, då skulle jag inte alls bli förvånad om det kom en film på Barack Obama. Blir så arg att jag inte vet vad jag ska göra!
 
Den kan bara stänga ute mig, utfrysning på hög nivå! Det går knappt att göra något alls längre. Den funkade ganska bra fram tills för lite mer än en vecka sen.
 
Om någon har/har haft en htc wildfire s någon gång, så kommentera hur det funkade för er!
 
DISS DISS DISS!

Det jag har köpt

Stigbyglar att ha hemma. Plast leder inte kyla lika bra som järn, kommer användas flitigt i vinter! Provade rida med dom idag och man får väldigt bra stöd. Dom är lite för breda, men det är bra att man får plats med vinterskor. Det är inte säkerhet, så dom kommer bara användas på uteritter :)
 
Remont nosgrimma. Bara ha hemma också :)
 
Reflexer för benen. Våra andra har så dåliga spännen..
 
Gpa speed air europe limited edition. En helt underbar hjälm som jag har hunnit använda några gånger nu. Stjärnorna syns inte lika bra som på visningsbilderna vilket jag ärväldigt tacksam för! Den är jätteskön att rida i, rekomenderar GPA starkt :)
 
Blå-svart dressyrschabrak från GG. Spontan köpte det på Patriks clinic, blev så taggad på dressyr haha! Har inte använt än, men det är tänkt till dressyrträningar :)
 
Jacka från Schockemöhles senaste kollektion. Jättesnygg och underbart skön! Red i den idag, och den värmer utan att vara klumlpig. 5/5 guldstjärnor! Vann den alltså på en bloggtävling helt gratis, klagar inte :]

Olle 1/11

På väg till stallet for vi förbi coop och hämtade min jacka som hade kommit. Vadå snabb levernas? Visar den i nästa inlägg med resten av sakerna :)
 Skrittade i skogen då jag ville ha lite mjukare underlag, var dum nog att ta det raka bettet med fasta ringar. Olle går bra på det ibland, men det är inget bett att rida på en längre tid. Fick jobba en del i skritten, han ville inte riktigt ställa sig i nacken (beror nog på bettet...). Testade att trava i ca 10 sek åt gången och han var så lugn! Först var han lite tveksam, men sen fick han sin svävande trav igen. Underbart♥
 
Bilden är inte från idag, men ville visa bettet :)
Han har faktiskt gått ner i vikt sen dess!

06 - din favorit idol och varför

Jag vet inte om jag vill kalla det för idol riktigt, men jag ser upp till Kristina Warg väldigt mycket. Tycker hon rider bra, har bra tänk och har en sån känsla för de hon gör! Sen att hon  bara är 19 år och har tävlat 1.50 felfritt säger ju något :)
Läser hennes blogg varje dag- http://kristinawarg.se/ 
 
 Ponny EM 2009
 
1.50 debuten

God morgon!

Har inte sovit så här bra på evigheter! Nu kan jag verkligen slappna av när jag vet att Olle är frisk :)
Nu ska jag plugga en stund, och efter lunch ska mamma köra ut mig till stallet. Det är milt ute och marken är mjukare vilket betyder att jag kan testa ta de första travstegen! Hoppas på en lugn ponny :]
Nu ska jag sätta på online-resultaten från Borås!
 
Tar med kameran och  fotar hjälmen, schabraket och det vi köpte från hööks igår. Lägger upp det ikväll!
 

RSS 2.0